Når livet bliver en konkurrence

Engang var mit liv en stor konkurrence om succes. Jeg sled mig selv op i succes. Mere ville have mere, og jeg konkurrerede konstant med mig selv i forhold til at skulle have succes på alt for mange parametre. Jeg var aldrig tilfreds. Ville altid være den bedste, og det var ofte heller ikke godt nok.
Efterhånden som jeg fik kørt mig selv ned i en dybere og dybere successpiral, begyndte benene at vakle under mig, og en dag sagde kroppen så endelig fra.
Så stod jeg så der på toppen af min succes-kransekage og var blevet stresset.
Skulle jeg virkelig til at give fortabt i min konkurrence om succes? Mine urimelig høje krav til mig selv skulle laves om. Det var ikke det mit liv længere skulle handle om. Men hvad skulle jeg så?
Foredraget ”Når livet bliver en konkurrence om succes”, er et oprigtigt, ærligt og sårbart indblik i, hvad stræben efter mere og mere synlig succes koster, og derudover får du et bud på, hvad man bør gøre og fokusere på, for ikke at lande med et forvrænget succesbillede.
Foredraget vender temaer såsom: 
Anerkendelse – Hvad er meningen med det vi foretager os – Værdier – Stress
Primære målgruppe: Unge mellem 15-25 år.  
Varighed på foredrag: 60 min. – kan tilpasses
Pris: kr. 3.500,- + kørsel efter statens takst.
Luk menu