Med en stor portion skyld og skam, får stressramte ofte sat en dom på sig selv, som værende svage. Sandheden er dog, at stressramte har været stærke alt for længe.

Intelligente, ambitiøse og entusiastiske personligheder, der af mange forskellige årsager, og mod deres egen vilje, må se sig som en del af den stigende stress-statistik.

De stressramte, jeg typisk møder, kæmper kampen mellem krav og ressourcer.
Kravene til sig selv eller andre er blevet for høje. Ressourcerne, typisk i form af energi, er blevet for lave. Nogle har glemt sig selv i kampen for at være noget for andre. Andre har måske over tid mistet fokus på det de oprindeligt brændte for, og er nu kommet langt udenfor den zone i livet, hvor alting føles rigtigt og meningsfuldt.
Ikke to historier og årsager er ens, om end stress i princippet kan ramme alle.

Vi er hurtige til at dømme hinanden.
Jeg oplever fra tid til anden, at mange ikke forstår, hvorfor stressramte ikke bare kan tage sig sammen eller sænke ambitionerne og kravene til sig selv? Hvorfor stressramte ikke bare kan slappe af, handle sig ud af tingene eller bruge ordet ”pyt”?

Så simpelt er det desværre sjældent.

At være ”fanget” i en stresstilstand er oftest meget mere kompleks end som så, og derfor har mange brug for et kærligt puf i den rigtige retning, for at komme videre.
Vigtigst af alt er, at du som stressramt ikke dømmer dig selv, men husker på, hvor stærk du har været og stadig er. Det er ikke svage sjæle der får stress, og det er ikke svage sjæle der kommer ud af stress igen. Det kræver mod, handling og vilje.

Vil du ud af din stresstilstand, så kan stresscoaching være det kærlige puf for dig.

Stresscoaching

giver dig simple metoder og teknikker til at komme ud af stress

er et handlingsorienteret og individuelt forløb

guider og rådgiver dig, så du får en holdbar effekt af dit forløb

afdækker hvad der belaster dig

hjælper dig med at finde ressourcerne og mulighederne

kommer omkring alle aspekter af stress i dit liv, såsom tanker, handlemønstre, overbevisninger, relationer, prioritering, søvn, energi mv.

giver dig en sparringspartner, der sikrer momentum og fremskridt til et stressfrit liv.

Luk menu